Durant nou setmanes, els alumnes de 1r d’ESO del col·legi Sagrat Cor Sarrià de Barcelona realitzen el repte anomenat How can we make life better with kindness?. La culminació del projecte és l’organització i participació en un Congrés Internacional de ‘bloggers’ amb estudiants d’altres col·legis de la Xarxa d’Escoles del Sagrat Cor. Els alumnes dels dos centres comparteixen propostes mediambientals i socials basades en les mateixes activitats tot utilitzant el concepte de “Kindness” (amabilitat) com a fil conductor.

L’objectiu principal del repte és que els alumnes siguin conscients i aprenguin la importància de ser bones persones i dur a terme accions socials i mediambientals que ho demostrin. Com que el repte és en anglès, els alumnes practiquen totes les habilitats (reading, listening, speaking and writing), així com la capacitat d’exposar les conclusions davant un públic directe.

Les activitats ajuden als alumnes no només a ser conscients de l’impacte mediambiental general per als humans, sinó també a evitar i minimitzar-ne les conseqüències. A més, aprenen sobre les realitats socials i culturals per poder empatitzar i ajudar als altres.