La Família Salesiana en general, i l’escola Salesians Sabadell en particular, va celebrar la darrera setmana de gener la festa del seu fundador, Sant Joan Bosco (Torí, 1815-1888), declarat “pare i mestre de la joventut” pel Papa Sant Joan Pau II.

Aquesta va ser una celebració atípica, ja que la crisi desencadenada per la pandèmia ha obligat que totes les iniciatives de l’escola es readaptessin per tenir en compte les mesures preventives. Així, es van fer activitats tenint en compte els grups bombolla, la ventilació i la desinfecció de zones d’ús comú. Per això algunes de les propostes van ser a l’aire lliure, com les gimcanes a Primària, que es van fer en diferents parcs de Sabadell. També es va celebrar el Boscovisión, gravacions fetes amb antelació per ser visionades des de la classe amb una votació online. També va visitar l’escola el Mag Toni, qui, classe per classe al llarg de la setmana, va fer gaudir nens i nenes. No hi van faltar les celebracions a la Parròquia.

“L’esforç dels nostres educadors, animadors, salesians i personal d’administració i serveis ha permès seguir endavant amb la missió de Don Bosco enmig d’una situació extraordinària”, afirmen des de la direcció del centre.