RECURSOS DE DISSENY COVID-19

MESURES HIGIÈNIQUES I SANITÀRIES

En aquest espai trobareu una proposta de dissenys informatius dels procediments i mesures higièniques i sanitàries que han de prendre tant el personal del centre, com les famílies i proveïdors que accedeixin al centre, derivades del risc per contagi del Covid-19.

Tots els dissenys els podeu descarregar en format pdf i png per a ús sense modificacions i en format word per poder-hi afegir el logo i altres petites personalitzacions sense necessitat de coneixement de programes de disseny.

Per a aquells centres que disposeu de programes de disseny i vulgueu fer personalitzacions més concretes, podeu adreçar-vos al email proveidors@escolacristiana.org i us facilitarem l’arxiu original en format .ai per al seu ús.

Si considereu interesant que treballem i us oferim altres models de documents que puguin ser d’interès de manera generalitzada per a tots els centres, estem oberts a suggeriments, contactant amb proveidors@escolacristiana.org

També posem a la vostra disposició un servei d’adaptacions dels documents facilitats, així com de realització de dissenys a mida per a aquells centres que vulgueu un servei més personalitzat. Podeu consultar la nostra tarifa de preus

RECURSOS PER AL CURS ESCOLAR 2020/2021

Accés d’alumnes al centre

Document informatiu per penjar a les portes o punts d’accés d’alumnat com a recordatori de les mesures higièniques i sanitàries que s’han de complir accedir al centre.

Descarregar

Mesures de prevenció al centre

Document informatiu per penjar als punts d’accés de proveïdors o famílies com a recordatori de les mesures higièniques i sanitàries que s’han de complir per accedir al centre.

Descarregar

Mesures de prevenció per als treballadors

Document informatiu per penjar als despatxos i sales del centre d’ús dels treballadors com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que s’han de complir.

Descarregar

Mesures de prevenció per als alumnes de +6anys en grups de convivència estables

Document informatiu per penjar a les aules i espais d’ús exclusiu  de l’alumnat de +6 anys de grups de convivència estables com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que s’han de complir.

Descarregar

Mesures de prevenció per als alumnes de 0 a 5 anys en grups de convivència estables

Document informatiu per penjar a les aules i espais d’ús exclusiu  de l’alumnat de 0 a 5 anys de grups de convivència estables com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que s’han de complir.

Descarregar

Mesures de prevenció per als alumnes de +6 anys en espais comuns

Document informatiu per penjar a les aules i espais d’ús comú dels alumnes de +6 anys com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que s’han de complir.

Descarregar

RECURSOS PER A PREINSCRIPCIONS

Faci la preinscripció online al nostre centre

Document publicitari per enviar a les potencials noves famílies per recordar-los la disponibilitat d’atenció presencial al centre en cas que ho necessitin.

Descarregar

Recordatori cita prèvia

Document resum per enviar a les famílies que ja tinguin dia i hora de data prèvia per tal de recordar les mesures que cal prendre el dia de la cita.

Descarregar

Mesures de prevenció al centre

Document informatiu per penjar als espais del centre com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que cal complir per part de les famílies i proveïdors que hagin d’accedir al centre.

Descarregar

Mesures de prevenció per als treballadors

Document informatiu per penjar als despatxos i sales del centre d’ús dels treballadors com a recordatori de les accions higièniques i sanitàries que han de complir.

Descarregar

Indicadors distància de seguretat

Document amb tres models de rètols per fixar a terra i delimitar els marges entre persones.

Descarregar