El col·legi Sant Josep de Navàs ha estat guardonat amb un premi europeu pel projecte EWWR Sustainable Art Alphabet en la 10a edició de la European Week of Waste Reduction. L’acció forma part del projecte eTwinning We Are Art, en què sis escoles de França, Itàlia, Grècia, Finlàndia, Països Baixos i Catalunya en formen part.

EWWR Sustainable Art Alphabet és un alfabet interactiu fet amb lletres artístiques i missatges relacionats amb la sostenibilitat i la reducció de residus. El principal objectiu del projecte és englobar l’art, la sostenibilitat, la capacitat comunicativa i la tecnologia per tal d’escampar el missatge arreu d’Europa.

La European Week of Waste Reduction organitza cada any la cerimònia de premis i reconeix les accions més rellevants relacionades amb la prevenció i reducció de residus que tenen lloc durant l’any a Europa. Enguany es van presentar unes 14.400 accions a tot Europa.

La cerimònia ha estat inaugurada per membres de la Comissió Europea, el Comitè Europeu de les Regions i la CEO de “zero waste” a Escòcia.

Dos dels sis premis han estat per a Catalunya: Special European Prize per al col·legi Sant Josep de Navàs i Public administrations per a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet