Pot semblar un altre espectacle infantil o festival escolar de final de curs, però el musical El príncep d’Egipte ha acabat sent molt més. Es representa un cop cada dos anys i per això l’escola Pare Manyanet-Les Corts en gaudeix com si fos festa major.

Durant tot l’any, tot infantil i primària i els alumnes de l’ESO que ho desitgen es preparen per a l’actuació. Un total de més de 700 alumnes pugen a l’escenari amb “la il·lusió de mostrar tot el treball fet. Molts assajos que recauen potenciant la intel·ligència musical i la corporal-cinestèsica, i també molt d’esforç perquè darrera de cada coreografia hi ha un treball en equip i una coordinació de tots els membres del número. Enguany, s’ha treballat el musical basat en la figura de Moisès, el príncep d’Egipte, que a més va promoure que es realitzés el projecte Passaport a Egipte.

El passat 20 de juny, dia de l’actuació, l’Auditori de Sant Cugat era ple de familiars amb “ganes de veure el resultat final” i cal dir que els nostres alumnes van brillar amb llum pròpia realitzant les seves millors actuacions. Els protagonistes van estar impressionants, però també tots els grups, des dels més petits fins als més grans, que van fer que a més d’un espectador “se li posés la pell de gallina”. “I és que el musical és especialment emocionant perquè és una cosa de tots i ens recorda que, units i col·laborant uns amb els altres, es poden treure uns resultats que ens omplen de satisfacció com a escola. Ja estem esperant quin farem d’aquí dos anys”.