El col·legi Reial Monestir de Santa Isabel de Barcelona va organitzar els passats 19 i 20 desembre un Pessebre Vivent amb la participació de membres de tota la comunitat educativa: mares i pares, alumnes, professorat i personal no docent. En total hi van participar més de mig miler de persones, incloent-hi tant l’equip organitzador com els visitants.

El Pessebre Vivent es va realitzar en els espais del Monestir de Santa Isabel, situat al cor del barri de Sarrià, que data de finals del s. XIX. Allà es van recrear quatre escenes del Nadal: “L’Anunciació a Maria”, “Buscant posada”, “L’Anunciació als pastors” i “El portal de Betlem” amb l’adoració dels pastors i els Reis Mags.

El cor del col·legi, format per alumnes del centre i dirigit pels professors de música, va ser l’encarregat d’acompanyar amb cançons algunes de les escenes.

El resultat va ser “molt commovedor, una bonica manera d’apropar-nos al misteri del Nadal i de fomentar el treball en equip i el sentiment de pertinença de la nostra comunitat educativa”, afirmen els organitzadors.

L’experiència ha sigut recollida en aquest vídeo resum. Aquest material audiovisual ha servit com a felicitació de Nadal oficial del col·legi.