Com cada any, l’escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda recull en una publicació el treball dels alumnes al voltant de la festa de Sant Jordi.

El dia de Sant Jordi, en el marc de les celebracions de la Diada del patró de Catalunya i el dia del llibre, l’escola Tabor presenta la seva habitual publicació, que en aquesta ocasió arriba a la 41a edició.

Sota el títol de Llegint entre flors, el llibre recull dotze treballs al voltant de dotze flors diferents, una per a cada mes de l’any, en què cadascun dels grups de l’escola ha treballat sobre una espècie floral utilitzant diferents tipus de textos com els que dia a dia es treballen a les aules.

Hi ha una llegenda sobre la rosa (La rosa de foc), una recepta (Infusió de camamilla que cura el mal de panxa), textos científics (Flor de neu) i fins i tot textos històrics (La revolució dels clavells), cadascun d’ells elaborats i decorats per cadascuna de les classes.

El format amb pestanyes laterals permet el lector d’accedir ràpidament al capítol desitjat i en permet una lectura ràpida en què l’ordre dels textos segueix únicament el pas dels mesos i en què per a cada mes se n’ha seleccionat l’espècie més representativa.