Després d’un any i mig de treball de l’equip directiu i l’equip consultor de la Fundació Tr@ms, aquesta entitat ha distingit l’escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda amb el segell d’innovació educativa SMART.

En paraules de la Fundació, “les escoles acreditades amb el segell Smart garanteixen un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l’alumne i el desenvolupament de les seves competències personals.”

Alhora, l’acreditació s’acompanya d’un informe d’auditoria que assenyala, tanmateix, els punts que el centre ha de millorar en la seva tasca, tant acadèmica com de gestió, per assolir encara millors nivells d’excel·lència. A aquestes millores és el que dedicarà l’escola els propers mesos de treball amb el mateix equip consultor.

En aquest díptic podeu trobar la informació que explica com són les escoles que tenen aquest segell.

I en aquest enllaç podeu veure quines escoles formen part de la Fundació Tr@ms (www.fundaciotrams.org),  que ha convidat el centre a integrar-hi, atès que compleix els estàndards que requereixen per a poder-hi ingressar.

“Ens complau que una entitat externa faci una auditoria integral de l’escola Tabor i certifiqui la nostra expertesa i alhora sigui una plataforma des d’on seguir avançant en la innovació i millorant els nostres processos interns”, declaren des del centre.