Després de la campanya de recollida de material escolar duta a terme per l’escola Tabor en les darreres setmanes, l’Associació ASPERPOL en va recollir una caixa plena i properament el farà arribar a la seva destinació.

Les festes de Nadal desperten en la nostra societat sentiments de pau, amor i solidaritat. Ja fa molts anys que a l’Escola Tabor fan campanyes de recollida. Si fa uns anys eren aliments destinats a les accions de Càritas parroquial de Santa Perpètua, en les darreres edicions han canviat l’objectiu de la campanya de l’escola, ja que la recollida d’aliments està molt ben treballada des d’altres institucions, com el Banc d’aliments, que poden coordinar aquesta tasca de manera més eficient de cara a les famílies que ho necessiten.

Coneixedors d’aquesta ONG perpetuenca que és ASPERPOL, el desembre de 2022 l’escola ha tornat a recollir material escolar per a unes escoles gambianes que podran treure profit dels llapis, llibretes, estoigs i altres estris que les famílies de l’Escola Tabor han aportat en aquesta ocasió.

Tabor, conscients de la importància de l’educació de nens i nenes per a un futur més just, esperen que la seva petita aportació ajudi els alumnes d’aquell país africà a millorar les seves condicions d’estudi.