De nou les famílies de l’escola hem fet un esforç per a la campanya de recollida d’aliments per a Càritas parroquial.

Un cop acabat el termini de recepció dels aliments, el passat dimecres 11 de desembre un grup d’alumnes de 4t d’ESO va procedir a classificar els aliments aportats per les famílies i fer el seu trasllat a les dependències de Càritas parroquial.

En total s’han recollit 200 Kg de menjar: llet, oli, polvorons, neules, sucre, cacau, torrons, caldo. Aquests aliments seran distribuïts des de la Parròquia de Santa Perpètua a aquelles famílies que en són beneficiàries, molt especialment en aquestes dates en què tots volem tenir a taula aquells menjars que signifiquen festa i vesteixen les il·lusions d’aquests dies.

El nostre objectiu del curs 2019/20 és el compromís social i mediambiental. “Per tu, per tots” és el nostre lema. Aquesta actuació tradicional a l’Escola Tabor entronca perfectament aquest any amb el nostre treball per formar persones compromeses, en primer lloc, amb els més propers.

Agraïm la col·laboració de les famílies de l’Escola en aquesta campanya, que entronca amb el Servei comunitari dels alumnes de 3r d’ESO, que dilluns rere dilluns col·laboren amb aquesta entitat, més enllà de dates assenyalades.