El passat 27 de setembre es va aplegar la comunitat educativa de l’escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda per donar les gràcies i acomiadar tres mestres que s’han jubilat els darrers mesos: la Montserrat Coll, la Rosa Maria Guibernau i l’Imma Mallol.

En un acte celebrat al remodelat pati del terrat, personal de l’escola, representants de les famílies i familiars de les homenatjades van acomiadar les tres mestres jubilades. Les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19 no havien permès fins ara que es pogués celebrar un acte d’aquestes característiques.

Els membres de la junta de l’AMPA van obsequiar-les amb un detall i els companys també els van lliurar un record per la proximitat que han tingut amb l’escola al llarg de la seva vida laboral. Les tres mestres, alhora, van voler també obsequiar els alumnes amb llibres per a les biblioteques de les aules, com a petjada que volen deixar del seu pas per l’escola.

Finalment, la direcció va adreçar unes paraules remarcant especialment la tristesa que sentien per la seva marxa i pel que suposa la seva absència, alhora que expressaren l’alegria per haver gaudit de la seva professionalitat durant tants anys, de la seva qualitat educativa i del llegat que han deixat entre els alumnes, les famílies i als documents que corren pels armaris i arxivadors.

L’acte es va tancar amb unes paraules emotives de totes tres mestres, en què van remarcar la seva estima per l’escola i el que els ha comportat professionalment i personalment.