L’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals (més coneguda com Agència FPCAT) ha publicat la RESOLUCIÓ PRE/1856/2022, de 14 de juny, per la qual es fa pública la concessió de la tercera edició dels Premis #FPCAT a les bones pràctiques en el camp de la formació professional, corresponent a l’any 2021. Els premis reconeixen la contribució de persones i entitats a la construcció d’una formació professional de qualitat.

Entre les entitats premiades pels membres del Consell de Formació i Qualificació Professional, que actua de jurat, hi ha l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. El jurat va valorar la llarga trajectòria de compromís del centre tant amb la formació inicial com amb l’ocupacional, el seu arrelament social, la seva iniciativa innovadora, singularment amb l’impuls a la metodologia de simulació d’empresa, així com l’aposta per la implementació de la modalitat dual.

L’acte de lliurament dels premis fou presidit pels consellers d’Educació, Josep González i Cambray, i d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i va tenir lloc el passat 29 de juny al Museu AGBAR de les Aigües, de Cornellà. Toni Aguilar, director de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró va recollir el premi. Si teniu interès, podeu veure l’acte sencer en aquest enllaç.