L’escola Bon Pastor de Barcelona ha tornat a posar el seu granet de sorra per ajudar els refugiats. Els nois i noies de 1r i 2n d’ESO han fet un projecte amb la finalitat d’aconseguir fons per a ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats), que treballa per assistir i protegir les persones refugiades i desplaçades.

Per tal de recaptar diners, van muntar una paradeta el dia de Sant Jordi on es van vendre xapes elaborades pels alumnes a 1€ i roses a 3€. El projecte es va realitzar en cinc sessions i en quatre grups de treball: el grup dels periodistes, el grup dels artistes, el grup dels solidaris i el grup d’administradors. Cadascú es va encarregar de diverses tasques i tots plegats aconseguiren que l’escola s’hi involucrés de forma activa.

L’última sessió es va dedicar a fer un debat a classe on van poder compartir les seves opinions i desitjos. “Estem molt satisfets de la reflexió final dels alumnes i creiem que tots plegats hem aconseguit conscienciar una mica més el nostre entorn”.

La recaptació ha estat de de 500€.