Els nous monitors i monitores de menjador de les escoles maristes han començat a formar-se amb el curs de bones pràctiques de manipulació d’aliments. De moment, el passat mes de setembre ja s’ha fet la formació a Maristes Champagnat (Badalona) i Maristes La Immaculada (Barcelona), a càrrec de la nutricionista i responsable de serveis de la Fundació Champagnat, Laia Navarro, i per a aquest mes d’octubre n’està prevista una altra a l’Associació Gabella.

El curs de manipulació d’aliments és una formació que prepara la persona per assimilar, adquirir i aplicar els coneixements necessaris per garantir unes pràctiques adequades i correctes en matèria de seguretat i higiene alimentària. Tot per la seguretat i pel benestar dels alumnes de les escoles maristes.

Un dels principals objectius d’aquesta formació és garantir que totes les persones que per la seva activitat laboral estiguin en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, manipulació o servei dels productes, assimilin i apliquin els coneixements necessaris dins de cada lloc de treball per garantir unes pràctiques adequades i correctes en matèria de seguretat i higiene alimentària.

El curs de manipulació d’aliments l’oferim també online a través de l’Escola Mirall per a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. Més informació clicant aquí.