Les tapes guanyadores de la 3a edició del TapaSalle arribaran aquest cap de setmana del 24 al 26 de maig als establiments de Premià de Mar. Des de fa tres anys, La Salle Premià celebra el TapaSalle, una proposta curricular des de diferents àrees que implementa alhora un projecte solidari.

Amb el TapaSalle col·laboren d’una forma directa i real amb Fundació Comtal i, alhora, creen vincles amb el poble i difonen el seu projecte educatiu en l’entorn més proper. Enguany, però, el TapaSalle ha tingut un caire diferent, ja que totes les escoles La Salle del món han celebrat el tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle amb diferents actes festius i multitudinaris.

El TapaSalle és un concurs de tapes que treballen els alumnes de La Salle Premià. Comencen de manera individual i, després de diverses fases grupals, cada nivell acaba presentant una única tapa.

A la final, que aquest any va tenir lloc el passat 14 de maig, hi van arribar 10 tapes. El jurat estava format per cuiners professionals, la cuinera de l’escola, la direcció del centre, el president de l’AMPA i un membre de la Fundació Comtal, que van triar les següents tapes de cada cicle:

1r EP: “La tapa menjadora”

4t EP: “Vaixell encantat”

6è EP: “Eat your summer!”

1r ESO: “Rollitapa”

3r ESO: “La patata navegant”

Aquest cap de setmana arribaran les 5 tapes guanyadores als següents establiments de Premià.

Cafeteria Shandra (Carrer d’Enric Granados, 107)

Tasta’m Restaurant (Av. Torrent Castells, 23)

Frankfurt Chevalier (Carrer de Ramon i Cajal, 35)

El Racó del Pa (Avinguda de Roma, cantonada Roger de LLúria)

La Lió Cafeteria (Plaça de Romà Piera)

Té i Cafè (Gran Via de Lluís Companys, 74)

El Far d’en Roc (Gran Via de Lluís Companys, 215)

El Paller (Carrer Torrent Malet, 10)

La Vella Lleteria (Plaça de l’Ajuntament, 10)

El nou ambulatori (Carrer de la Cisa, 3)

Totes aquelles persones que vulguin degustar les tapes guanyadores poden comprar un tiquet solidari a La Salle Premià o als establiments col·laboradors per un 1 euro. Els fons recaptats s’entregaran a la Fundació Comtal.