El passat dimecres 2 d’octubre els alumnes de primària i ESO del col·legi Sagrada Família de Santa Perpètua de la Mogoda van participar en una celebració d’inici de curs. L’equip dinamitzador de pastoral va reunir l’alumnat per separat a la capella per gaudir d’un moment íntim i transcendent, donar gràcies per aquest nou curs i fer una dinàmica de reflexió entorn el lema que els acompanyarà durant tot l’any: Suma i segueix .

Els nois i noies es van emocionar amb les cançons interpretades pels companys i companyes, van escoltar un conte i van participar en una engrescadora activitat en la qual havien d’escriure sobre fulles de colors allò que voldrien que sumés durant tot aquest curs. En acabar, van enganxar les fulles a un mural que tenia dibuixada una soca nua, de manera que progressivament l’arbre va quedar guarnit amb les bones intencions, objectius i projectes dels nostres estudiants.

“Els arbres dels diferents cicles s’han penjat als passadissos perquè els nostres joves, cada cop que els vegin, recordin que tots junts SUMEM molt i que han de SEGUIR amb la il·lusió del primer dia fins a final de curs”.