El passat 20 de febrer, el col·legi Pureza de María va organitzar la segona Jornada Orienta per als alumnes del segon cicle de la ESO amb la finalitat de donar resposta a tots els interrogants que se’ls plantegen a l’hora d’escollir itineraris. La jornada va consistir en diferents conferències i col·loquis per part de la direcció, exalumnes, actuals alumnes de Batxillerat, professorat i gabinet d’orientació.

L’objectiu dels testimonis era explicar als alumnes de 4t ESO les pròpies experiències professionals i vitals per tal d’ajudar-los a discernir sobre el seu futur professional i vocacional. A més, els van ensenyar les diferents ofertes educatives que el sistema els té preparats i els van parlar sobre les experiències, positives i negatives, tant de la formació com de la professionalització.

El col·legi Pureza de María vol oferir als alumnes una experiència que mira al futur, perquè “sabem de la importància de la vocació personal i com influeix en el desenvolupament d’un ofici o professió”.