La Salle Santa Coloma de Farners i Galetes Trias han signat un acord de col·laboració per tal de recaptar fons per a la investigació del Doctor Frigola, que treballa per tal d’aconseguir reduir els efectes secundaris de la quimioteràpia des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IdibGi).

Per segon any consecutiu, un grup d’alumnes de La Salle Santa Coloma de Farners, dins del projecte Faig-Aprenentatge i Servei, col·labora amb Vanessa Nueda, creadora del blog El crep de mi vida,  a través del qual ha explicat el seu càncer, com l’ha superat, així com el seu dia a dia.

Dins la seva tasca, Nueda recapta fons per a la investigació pionera que està desenvolupant el Doctor Frigola. Una tasca a la qual La Salle Santa Coloma ja fa dos anys que s’hi suma.

Enguany, per recaptar fons, les alumnes que duen a terme el projecte han proposat dues iniciatives. D’una banda, s’han posat en contacte amb Galetes Trias de Santa Coloma per proposar-los fer una tirada de caixes de galetes solidàries i que destinin una part dels guanys al projecte del Doctor Frigola. Una iniciativa que tal com destaca Neus Martín, directora de La Salle Santa Coloma i tutora del projecte “Galetes Trias ha acollit la idea molt favorablement”.

Per això mateix, després d’una trobada entre les alumnes i la companyia, que tenia lloc aquest dimecres, 20 de febrer, s’ha decidit que en els mesos vinents sortiran al mercat caixes de galetes que portaran el logo que el grup d’alumnes ha dissenyat i una breu explicació de l’objectiu.

Martín ha volgut “agrair la disponibilitat i les facilitats que tant la Vanessa Nueda com Galetes Trias, de la mà de la Maria Trias, ens han posat per tal de fer possible aquesta gran col·laboració que té com a finalitat donar a conèixer la gran feina de recerca i investigació que el doctor Frigola fa des de Girona i recaptar fons per tal d’ajudar al seu projecte”. Durant les pròximes setmanes, les alumnes coneixeran personalment al Doctor Frigola i l’IdibGi.

D’altra banda, l’altra activitat que es durà a terme és una trenada solidària que tindrà lloc a Girona el divendres 26 d’abril i que s’organitzarà conjuntament amb Vanessa Nueda.