El passat 8 de març, La Salle Mollerussa va celebrar la primera edició del Mobile Film Fest, un concurs de curtmetratges amb la iniciativa de promoure la cultura audiovisual entre els joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del centre.

Els participants havien d’enregistrar un curt de 3 minuts com a màxim i de temàtica lliure per tal de poder competir en les diferents categories.

Els guanyadors van ser:

  • Millor Curt: 2 entrades dobles a Port Aventura pel curt Injustícia amagada, de Marina Martí i Pol Aguilera.
  • Millor Muntatge: sopar per a tots el grup al restaurant Eat the World pel curt Alison&Maddison, de Júlia Tornero, Ariadna Gil, Joan Orteu, Leila Ramdan i Sabrina Szennyes.
  • Millor Guió: polseres activitat pel curt Els Lladres, de Lluís Armengol, Andrés Conejo, Marina Malavé, Ana Maria Quiroga, Joan Meda i Arià Gassió.
  • Millor Interpretació: polseres activitat pel curt Violència de gènere, de Laila Mamoun, Mariam Baha, Nisrin Bennamar i Marta Moyà.

Des del centre valoren la iniciativa molt positivament i es mostren “molt satisfets”, de la resposta rebuda per part de l’alumnat. El Mobile Film Fest comptarà amb una segona edició, que tindrà lloc el curs vinent.