Per quart any, es durà a terme al col·legi la Salle de la Seu d’Urgell la Jornada Pedagògica del Joc del Pirineu, enguany sota el lema El poder del rol a l’aula.

La formació s’emmarca dins el programa d’activitats que es duran a terme dins el 5è Festival del Joc del Pirineu, organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, els propers dies 6, 7 i 8 de març de 2020. En concret, la formació serà el 7 de març de 9.30h a 13.30h i de 15h a 18h al mateix col·legi La Salle.

Enguany, la temàtica escollida abordarà experiències sobre el rol educatiu i la importància d’incloure el joc en el currículum escolar per tal de fomentar l’aprenentatge significatiu dels alumnes, aspecte que a la Salle de la Seu d’Urgell venen potenciant des de fa 5 anys a través del Projecte Joc. Per això, s’ha confeccionat el cartell de la jornada amb persones expertes i de referència en aquest àmbit, com Pepe Pedraz, Natxo Maté, Maria Sabiote, David Díaz i Òscar de Paula.

La jornada comptarà amb el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (ICE), donat que se certificarà amb 15h com a formació per al professorat. Per a més informació i formalitzar la inscripció, clicar aquí.