Els propers 29 i 30 de gener l’escola La Salle de La Seu d’Urgell rebrà als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior en l’àmbit esportiu i el lleure de l’educació del centre de formació CET10 de Barcelona.

La finalitat d’aquest intercanvi és enriquir l’experiència dels alumnes d’ambdós centres tot compartint els coneixements adquirits durant els estudis, i la seva posada en pràctica a una realitat propera. Les dues escoles valoren molt positivament el fet de veure altres realitats i crear un vincle entre les dues escoles de formació professional per tal que la formació dels alumnes sigui garantia, també, d’una bona formació personal.

Els dos centres conjuntament han creat un espai d’aprenentatge, enfocat als alumnes de Primària, per tal de conscienciar als nens i nenes de la importància de tenir uns hàbits saludables. Alhora, i amb el mateix objectiu, compartiran coneixements amb l’alumnat de grau superior d’Administració i Finances i Automoció, on es realitzaran una sèrie de tallers treballant diferents àrees d’interès de les tres especialitats dels cicles formatius.

Per acabar l’estada i aprofundir en el coneixement de les matèries de salut i activitat física els alumnes del CET10 realitzaran un taller a càrrec del Centre Osteopatia La Seu.