Aquest any, la Mostra de Cors Solidaris de La Salle s’ha hagut de reinventar en un format nou i diferent. La mostra es presentarà a través de l’Instagram @lasallecatalunya i busca, amb l’esperit de l’etiqueta #LASALLEBATEC, bategar junts a través de la música i la solidaritat.

El que es proposa a tots els lasal·lians i lasal·lianes de La Salle Catalunya (escoles, comunitats, grups) és penjar al seu Instagram, amb l’etiqueta #LASALLEBATEC, la gravació en vídeo d’una cançó, de format lliure (solista, duet, cor, banda…) d’uns tres minuts aproximadament (per garantir-ne la visualització), amb l’objectiu de fer sentir la comunitat unida, en fraternitat, i promoure el seu lema: JUNTS BATEGUEM MÉS FORT. A més a més, també es pot enviar el vídeo a pastoral@lasalle.cat, i s’aniran penjant des de comunicació de La Salle Catalunya amb un afegit al final per a la col·laboració amb Mi Grano de Arena (sempre amb el permís de qui l’hagi creat).

Al llarg dels cinc dies, es visualitzaran les cançons, es coneixeran diferents testimonis i projectes i es posarà rostre a la tasca de Fundació PROIDE i Fundació COMTAL. Es convidarà a participar en un sorteig solidari. Cada persona que faci una aportació aquí: Mi Grano de Arena – Cors Solidaris hi podrà participar, amb tantes opcions com aportacions hagi fet. El premi del sorteig serà un Ipad!

Totes les aportacions aniran destinades a LA SALLE SOLIDÀRIA, per impulsar la tasca que, en aquest curs tan difícil, estan duent a terme tant Fundació PROIDE com Fundació COMTAL.