La Salle continua amb els esdeveniments programats per commemorar el tricentenari del traspàs de Sant Joan Baptista de La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle), amb un acte públic simultani i diferent en diversos punts de l’Estat.

A Catalunya, els centres de Barcelona es reuniran a Arc de Triomf en una cita que comptarà amb ambientació musical i altres activitats per als més petits. A Santa Coloma de Farners s’ha preparat un lipdub des de l’escola fins a la plaça principal del municipi; a Figueres i Girona es farà una cantada a la Rambla de la ciutat i al Parc del Migdia, respectivament; a Sant Celoni i Manlleu, els alumnes participaran en una gimcana per tot el poble; a Premià de Mar s’ha organitzat el Tapasalle, un concurs de tapes, i un musical; a Mollerussa i La Seu d’Urgell, els alumnes aniran a la plaça de l’Ajuntament, i a Reus aniran fins a la plaça principal.

La Salle Tarragona i La Salle Torreforta recorreran conjuntament els principals carrers tarragonins. També a Tarragona, La Salle Tic-Tac farà una composició amb estrelles que representaran els 300 anys de la Institució. D’altra banda, a Cassà de la Selva hi haurà un acte a la plaça principal amb cors i un lipdub. A Palamós faran un gran mural, jocs i balls a la platja i al passeig del poble. A Manresa, Montcada i la Fundació Vidal i Barraquer de Cambrils també recorreran els principals carrers de les seves  ciutats fent diverses activitats.

El Campus Universitari també commemorarà l’efemèride amb la inauguració d’una escultura del fundador. Un acte que comptarà amb la participació del cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.