Des del centre López Vicuña de Barcelona ens volen presentar la pel·lícula “La Sirvienta” que s’estrenarà el dia 24 de març. És la història de la seva fundadora Vicenta María López Vicuña. Una dona emprenedora que va lluitar per la formació de les joves.

La pel·lícula, escrita i dirigida per Pablo Moreno, arribarà als cinemes el proper 24 de març amb la distribució de Proyecfilm.

Estem davant d’una producció religiosa de Stellarum Films i Contracorrent Produccions. En el seu repartiment apareixen actrius de rellevància com: Cristina González de la Vall, Daniela Arias-Andreu, Marian Arahuetes, Elena Furiase, Eva Jakubovska, Assumpta Serna, Antonio Reyes, Francesc Albiol i Raúl Escudero entre d’altres.

“La Sirvienta” ens explicarà la historia de Vicenta Maria López Vicuña, fundadora de les Religioses de Maria Inmaculada, que des de fa més de 150 anys es dediquen a la promoció de les dones que sortien dels seus pobles per llaurar-se un futur millor en el servei domèstic de la capital.

Esperem que tots vosaltres aneu a veure-la, de ben segur us il·lusionarà i compartireu el significat que té la promoció dels joves d’avui.