El passat 4 d’abril, la Fundació Vedruna Catalunya Educació i l’entitat Obra Social ​“la Caixa” ​van signar un nou conveni de col·laboració.

Per a la xarxa de centres, amb més de 20000 alumnes repartits entre les 36 escoles d’arreu de Catalunya, és una altra manera d’obrir camins i establir lligams pel bé comú de l’educació i la societat.

En un context social canviant i complex, teixir sinergies entre entitats i institucions que puguin compartir una mateixa mirada és un factor clau per aportar vàlua a les tasques que es duen a terme en l’àmbit educatiu. En aquest sentit, tant Obra Social ​“laCaixa” com la Fundació Vedruna Catalunya Educació fa temps que inclouen en els seus projectes aspectes que incideixen en els infants i joves per avançar cap a una societat més desenvolupada, més inclusiva i amb igualtat d’oportunitats.

Jaume Masana, director territorial de ​CaixaBank, i Montserrat Espinalt, presidenta de la fundació Vedruna Catalunya Educació, juntament amb altres representants de les dues entitats, van signar el conveni a Vic, seu de Vedruna Catalunya Educació.