Enguany, les escoles Cor de Maria – Sant Josep giren al voltant de la col·laboració/cooperació amb el nou lema: ‘I si ho fem junts?’ “Aquest lema el tenim present sempre i, a més, realitzem una sèrie d’activitats que fan més protagonista aquest valor al llarg del curs”, afirmen des del centre.

Una primera activitat sol ser la presentació del lema a tota la comunitat educativa a través de diferents trobades (claustre, reunió de curs, PAS…) Un cop arrencat el curs es presenta a tots els alumnes a través d’una activitat conjunta, especialment dinàmiques de joc adequades a l’edat.

Coincidint amb la celebració de Sant Martí, patró de Sant Celoni, es va proposar una jornada de convivència en la qual van participar tots els alumnes. Les activitats realitzades foren jocs de cohesió/col·laboració enmig d’un entorn natural proper.

“Amb aquestes noves experiències contribuïm a ajudar a créixer la persona que ens il·lusiona: algú que sap conviure, compartir i treballar en equip”. Ja preparen noves activitats i reptes per al 80è aniversari de l’escola, que se celebrarà el 2 de febrer.