Amb els actes del primer cap de setmana de juny es tanca la celebració dels 25 anys de l’escola Arrels de Solsona, una escola amb un ideari clar i compromès que va néixer de la unificació de tres projectes educatius que van veure la necessitat d’unir forces per seguir creixent i arrelant a la comarca del Solsonès.

L’alumnat de secundària va aplegar-se en una jornada esportiva a les instal·lacions municipals. A primària també van tenir la seva jornada lúdica i esportiva, la qual va començar destapant la placa commemorativa del mural del pati. A continuació, amb activitats lúdiques van compartir una estona amb els companys d’aventures. El mateix divendres al vespre va arribar el torn de les 25 generacions d’exalumnes. Mig miler de persones van omplir la sala polivalent per recordar els moments viscuts a l’escola i retrobar-se amb antics companys i professors. El sopar va ser amenitzat amb diverses actuacions musicals i concert final.

Pel que fa a l’oferta lúdica per al públic familiar, un escape town pel nucli antic de Solsona va fer rumiar des dels més petits fins als més grans.  Per últim, es va celebrar la cloenda d’aquesta celebració amb una missa a la catedral, l’acte institucional al Teatre Comarcal i un dinar popular a la Sala polivalent, on es van reunir unes 500 persones. L’acte va finalitzar amb la projecció de la filmació El Foraster d’Arrels. Durant l’acte institucional, es va presentar la publicació que recull aquests 25 anys de vida de l’escola i, en acabar, es va fer entrega d’un exemplar a tots els assistents.

També es van fer reconeixements a tota la comunitat educativa, fundadors, directors i titulars, treballadors dels 25 anys, famílies de l’AMPA, exalumnes i alumnes. Com a fi de festa, l’AMPA va organitzar una tarda plena d’activitats lúdiques amb inflables, tallers i, finalment, l’oportunitat de remenar l’esquelet una estona amb DJ Monty. Des de mitjans de maig, i fins el tercer cap de setmana de juny, ha estat oberta l’exposició de fotos 25 anys d’Arrels, que ha fet reviure molts records a tots aquells que l’han visitat en les últimes quatre setmanes.

“Volem fer arribar un agraïment especial a tots aquells que formem ARRELS i que, amb el seu granet de sorra, ha fet possible ser aquí on som i que es mantingui viva la flama que permet que els bons projectes perdurin en el temps”, ha declarat la direcció de l’escola.