El col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona comença el curs sumant-se al projecte Inspira STEAM per al foment de la vocació científico-tecnològica. El projecte està impulsat per la Universitat de Deusto i té com a finalitat fomentar i donar a conèixer entre l’alumnat el món de la investigació, la ciència i la tecnologia, a més de les carreres universitàries més tècniques.

Inspira STEAM neix de la necessitat de promocionar vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat i de la urgència de fer-ho especialment entre les nenes. Al col·legi Sant Pau, l’alumnat de 6è de Primària realitzarà sis sessions dirigides per diferents professionals relacionades amb el món de la ciència, la tecnologia i la investigació que s’aproparan a l’escola.

Per treballar de forma integral, els tutors de 6è de primària del centre també han realitzat la formació del projecte “Inspira STEAM” a la Universitat Rovira i Virgili a càrrec d’Ander Mimenza, amb l’objectiu de transmetre aquesta sensibilitat i vocació en el dia a dia de l’aula i col·laborar estretament amb el treball de les professionals que faran de mentores.

Podeu descobrir més detalls sobre aquest projecte en aquest espai web.