Els alumnes d’Infantil, Primària i de la Llar del col·legi Cor de Msria-Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols varen participar a la campanya Nen del Nadal, que consistia a emplenar una capsa amb material escolar, alguna joguina i productes de higiene per a cada nen i nena dels camps de refugiats del Regne Unit, Canadà i Austràlia.

Els alumnes també hi van afegir una postal o carta en anglès per al nen o nena per a qui havien muntat la capsa. “La participació ha estat molt bona i fins i tot es varen superar les expectatives. La implicació dels alumnes en aquests tipus de causes són molt positives perquè posen en pràctica valors com la solidaritat, ajuda, col·laboració, empatia, igualtat… que des de l’escola treballem per fomentar i transmetre als nostres alumnes”.

D’altra banda, els alumnes d’Educació Secundària es varen organitzar i van aconseguir emplenar diverses caixes de material escolar i jocs educatius per al Servei d’Intervenció Educativa (SIE) de Càritas Sant Feliu de Guíxols, un entorn més proper i conegut per als nostres alumnes, que ofereix suport social i educatiu.

“Felicitem els alumnes i les seves famílies per la predisposició i implicació en aquests projectes socials que fomenten l’esperit del voluntariat i l’ajuda als altres des de ben petits”.