Els alumnes de 5è de Primària de l’escola Claret de Valls van ser rebuts pel President del Parlament en la sortida cultural que van fer el passat mes d’abril al port de Barcelona i al Parlament de Catalunya, sobre el qual havien treballat a classe les darreres setmanes.

Una vegada arribats a Barcelona, van fer primer un recorregut pel port de Barcelona, amb les famoses golondrines, on van poder aprendre què és el port, què s’hi fa i com funciona; seguidament es van traslladar al Parc de la Ciutadella, que van veure i recórrer abans d’entrar al Parlament.

Dividits en dos grups, van fer un recorregut de 45 minuts pels llocs, la història i el funcionament del principal òrgan legislatiu del país. Posteriorment es van ajuntar els dos grups a l’hemicicle, on van ser rebuts pel President del Parlament de Catalunya i segona autoritat del país, el Molt Honorable Roger Torrent. El President va parlar amb els alumnes una bona estona, encoratjant-los a ser bons ciutadans i a estimar el seu país, tot ressaltant la importància de l’edifici on eren per a la història del país. Un edifici ple d’història que continua fent història.