Des de fa anys existeix una ferma aliança entre el Sant Ignasi i el parvulari Carles Riba. Una aliança que, a més a més de l’adscripció administrativa, ens ha permès compartir sovint estratègies, model d’aprenentatge, estima pels infants, formació… Sinèrgies que han fet que moltes famílies del Carles Riba hagin escollit, històricament, el Sant Ignasi com a Centre de continuïtat per a l’educació dels seus fills i filles.

En base a aquesta realitat viscuda i a les possibilitats de futur que hem analitzat que ens pot oferir el nostre entorn, les direccions de les dues institucions, conjuntament amb la direcció de Jesuïtes Educació, han acordat, a partir de l’inici del curs vinent 2019-20, la integració plena del Carles Riba, en tots els seus àmbits, a Jesuïtes Sarrià – Escola Sant Ignasi.  Una decisió aquesta que considerem altament beneficiosa per a ambdues institucions. El Sant Ignasi passarà a tenir 5 línies concertades al MOPI (model Pedagògic d’Infantil), en el seu propi espai. I per al Carles Riba, per a les persones que el varen fundar, suposa, en certa manera i encara que sota una altra titularitat, seguir amb la missió educativa que els va inspirar en el seu dia.

El Sant Ignasi, doncs, continua amb pas ferm i decidit, la implementació de la transformació educativa iniciada fa uns anys, amb plena confiança en el futur i en la missió que té encomanada.