El col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs ha obtingut el primer premi (en la categoria de centres) del concurs Idees de negoci, que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la ciutat. A més a més, entre els 9 projectes premiats, alumnes del col·legi han guanyat un total de 4 premis en les diferents categories de negoci:

  • Primer premi a la idea més innovadora: Laia Tena Ríos i Ainoa Álvarez Revaliente. Aquestes alumnes també van presentar el Projecte a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el dia 2 d’abril a la II Edició de Joves Talents.
  • Segon premi a la idea més innovadora: Sergi Massó Barceló i Arnau Rosa León.
  • Primer premi a la idea més sostenible i solidaria: Núria Pérez i Oller i Laia Xu Zhu.
  • Tercer premi a la idea més sostenible i solidària: Ingrid Bermejo Ramírez i Ainhoa Rodriguez Mora.
  • El col·legi també va ser reconegut amb el primer premi a la categoria centre d’ensenyament.

Un any més, els alumnes que cursen la modalitat de Ciències Socials del col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs, tant de 1r com de 2n de Batxillerat, han participat en aquest concurs, que s’adreça a tots els centres educatius de la ciutat i a tothom que hi vulgui participar individualment. Els millors projectes han estat premiats en tres categories: la idea més innovadora, la idea més viable i la idea més sostenible i/o solidària. El primer premi té una dotació econòmica de 600€; el segon, de 300€, i el tercer, de 150€. A més, a la categoria de centres, el premi és de 800€ per al primer, de 400€ per al segon i 200€ per al tercer.

Enguany s’hi han presentat un total de 124 projectes.