Els alumnes de Cicles Formatius de 2n de de Gestió Administrativa del col·legi Sagrat Cor de Sarrià de Barcelona presentaran el 22 de maig, al saló d’actes del centre, el seu nou projecte, consistent en la creació d’una pàgina web gratuïta a cinc entitats que no compten amb recursos tècnics ni econòmics per poder-la realitzar.

El projecte, que forma part de l’assignatura Eines d’Internet a l’empresa, es realitzava els cursos anteriors sobre entitats fictícies, fins que enguany el projecte ha fet un salt en dissenyar pàgines web de entitats reals, un repte que els alumnes han rebut amb molta il·lusió i ganes. Les entitats que s’han adherit a aquesta proposta han estat el Casal Mossèn Lluís Vidal, el Casal Verge de Gràcia, la Companyia de teatre la Bambolina Negra i l’Orfeó Sarrianenc.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, que  ha ajudat a posar en contacte les diferents entitats que participen amb l’escola. El  projecte que aquest any s’inaugura espera tenir bona acceptació per seguir creixent els cursos següents.