Per vuitè any, els alumnes de la branca d’Administració i Finances dels Cicles Formatius del col·legi Sagrat Cor de Sarrià han organitzat la 8a Jornada d’Emprenedoria, que permet els alumnes d’entrar en contacte amb persones que, amb la seva il·lusió, ganes i empenta han tirat endavant amb èxit idees i projectes vitals.

Per primera vegada, tot adaptant-se a la situació pandèmica, la jornada es durà a terme online i en streaming, fent-la així extensiva a altres centres i alumnes de formació professional de Catalunya, que podran segui-la en directe.

L’acte comptà amb la presència de:

  • Nacho Perales, creador de l’empresa Frooty-productes ecològics
  • Nacho Vidiri, cofundador de la marca Pompeii
  • Alex Comin i Nuria Retiro, creadors de Perkal
  • Ina Parera, CEO de Patitas Barcelona
  • Roger Oriol, Gamer Ryux
  • Amaya Martorell, xef Amaya-Cocina
  • Jonathan Mengeli, Personal training – Coachzworld
  • Josep Moratal, Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta edició posà el focus en la forma en què les xarxes socials (Instagram, sobretot) serveixen de plataforma que aglutina i impulsa projectes emprenedors que fa uns anys tenien més dificultats per donar-se a conèixer. L’altaveu que suposen les xarxes i la capacitat d’arribar a un públic extens i concret a la vegada ha fet sorgir projectes i idees innovadores i ha canviat la forma de dirigir-se al consumidor.

Aquestes trobades influeixen d’una manera important en tots els nois i noies que tenen l’oportunitat d’escoltar-los i valorar-ne les experiències. Volem que trobin en aquests testimonis un mirall on reflectir-se i una manera d’aconseguir respostes als dubtes específics que els poden sorgir.

“Proporcionem als nostres alumnes les eines, recursos i suports necessaris perquè puguin fomentar l’emprenedoria. Escoltar els testimonis de professionals que han sabut veure i utilitzar el potencial de les xarxes socials per implantar les seves idees i impulsar els seus projectes”, declaren des del centre.

La Jornada d’Emprenedoria permet els alumnes de trobar suport que els ajudi en la visió de projectes presents o futurs a partir d’experiències professionals, experts i altres emprenedors amb qui poden establir contacte durant la jornada.