El proper 29 de gener arrenca una nova edició del programa anual d’animació a la lectura del col·legi Sagrada Família, amb la presència a l’escola de diferents escriptors, autors d’obres que llegeixen els alumnes durant el curs. Enguany visitaran el centre Jordi Losantos, Muriel Villanueva, Maite Carranza i Pau Joan Hernández.

En aquesta edició, a més, dues alumnes de 3r d’ESO del col·legi, Saray Da Corte i Leyre Martínez de Albéniz, faran diverses sessions de conta contes als alumnes de P5 d’Educació infantil i 1r d’Educació primària.

“El domini de la lectura és essencial en gran nombre d’àmbits, des dels lligats al plaer i al creixement personal fins als més instrumentals, però últimament sembla que la lectura estigui en declivi entre els nostres joves. Les noves tecnologies, la pèrdua de compromís social vers la lectura com a patrimoni cultural, la dispersió de l’atenció fruit de la multiplicació d’estímuls o el desinterès general han tingut conseqüències en els hàbits lectors”, afirmen des del centre. “A més de fomentar i estimular la lectura, la presència a les aules dels autors d’obres literàries del currículum permet els nostres alumnes tenir a prop els escriptors que els han fet somiar i descobrir noves realitats”.