Després de més de dues dècades identificant el centre, l’escola Sagrada Família de Santa Perpètua de la Mogoda ha decidit canviar el vell logo per un de més actual que s’adeqüi a la imatge que vol projectar com a escola moderna, dinàmica i inclusiva.

L’antic logo es remunta al 1997, quan es va estrenar oficialment a la portada de la revista commemorativa del 25è aniversari de l’edifici a la ubicació actual. Era un logotip que buscava una síntesi externa, una representació del perfil característic de l’escola amb l’entrada antiga, la capella i el xiprer com a elements distintius. A les envistes del segon pla estratègic Ítaca 2022, “cercàvem quelcom diferent, una síntesi simbòlica i connotativa centrada en els valors que ens defineixen i ens diferencien des d’un punt de vista conceptual”.

“Hi vam estar pensant durant un any i no acabàvem de trobar la solució idònia fins que l’AMPA ens va posar en contacte amb un dels nostres pares, Xavi Moya, dissenyador de  professió, que ens va oferir justament allò que estàvem buscant. El nou logo transmet una imatge de modernitat i alhora sintetitza la nostra essència: un cor que ens identifica com a membres de la gran xarxa corazonista i, alhora, amb un potent simbolisme, una abraçada que descriu el nostre caràcter acollidor i inclusiu. La figura humana que constitueix la part esquerra del cor defineix a la perfecció un projecte centrat en les persones, en les seves inquietuds i potencialitats”.