El passat 17 de desembre, es va dur a terme la signatura del conveni entre la Universitat Abat Oliba (UAO) i el col·legi Pureza de María de Sant Cugat del Vallès a les instal·lacions de la UAO. A la signatura hi van assistir el rector de la Universitat, Dr. Rafael Rodríguez-Ponga Salamanca; el Vicerector de Relacions Institucionals, Dr. Sergio Rodríguez López-Ros; el Secretari General de la Universitat, Dr. Pablo Nuevo López, i Olga Morelli Pons, responsable d’Informació i Orientació Acadèmica. En representació de l’escola Pureza de María hi van acudir la Gna. María Jesús Torrente Martínez, directora del col·legi, i Laura Córdoba Ramírez, Cap d’estudis d’Educació Infantil i Primària.

Després d’una agradable conversa amb el rector de la Universitat i l’oportuna signatura del conveni, la Gna. María Jesús Torrente i Laura Córdoba van poder gaudir d’una breu visita pel centre, on se’ls van mostrar les instal·lacions i les últimes reformes dutes a terme. A la conversa es van acabar de concretar algunes accions específiques de col·laboració entre el col·legi i la Universitat.

Aquesta nova aliança segellada amb la Universitat Abat Oliba CEU pretén consolidar un camí emprès fa un temps en la col·laboració per facilitar a l’alumnat una educació de qualitat, no només en l’etapa educativa escolar, sinó també en la seva època universitària, on els alumnes puguin consolidar els principis i valors adquirits al col·legi.