El passat dilluns 17 de desembre, es va a dur a terme la V marxa solidària organitzada pel col•legi Pureza de María Sant Cugat, per poder fer recapte de diversos aliments i així ajudar aquells que més ho necessiten en aquestes dates.

Els protagonistes d’aquesta marxa van ser els més petits del col•legi, que van estar acompanyats en tot el trajecte pels seus padrins –alumnes de cursos superiors-, personal del centre i pares i mares.

“Per solidaritzar-nos, vam organitzar aquesta sortida esportiva per les rodalies del recinte escolar. Per cinquè any consecutiu, vam recaptar una gran quantitat de productes de neteja, higiene i aliments no peribles que són entregats a: Madre Teresa de Calcuta, Caritas i famílies de l’escola”.

La congregació Pureza de María es va instal•lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia. El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col•legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.