“S’apropava el 2 de febrer i ens posàvem en marxa per celebrar el 79è aniversari de la nostra escola, la Cor de Maria de Sant Celoni”.

>>Amb els nostres alumnes, dies abans, endegàvem a l’aula algunes activitats com fer punts de llibre amb motiu del 79è aniversari, decoració de l’escola i de la nostra geganta Tona, pintar un clauer en forma de pastisset i recordar la figura del nostre fundador, Joaquim Masmitjà, com a model de persona que va saber transmetre els valors de Pau, Llibertat, Justícia, Solidaritat… valors que procurem que continuïn presents en la bona convivència dels nostres alumnes.

>>La setmana anterior a l’aniversari, i coincidint amb el DENIP, cada curs va dur a terme diferents activitats relacionades amb la PAU: contes, curtmetratges, cançons, jocs, coneixença de personatges que han vetllat per la Pau (Pau Casals, Pere Casaldàliga, Gandhi, Papa Francesc, etc…)

>>En arribar el dimarts 2, vam voler que fos un dia diferent i vam organitzar una activitat a la natura per celebrar-ho.

Els alumnes de Primària i ESO van fer una sortida a diferents espais del municipi per cloure una de les activitats sobre la PAU iniciada a l’aula i en la qual cadascú aportava el seu granet de sorra per millorar la convivència a l’escola. L’activitat consistia a omplir per capes amb material divers un recipient, simbolitzant el fet d’anar construint el dia a dia de la nostra escola. Cada classe disposava d’un pot i en va escollir el contingut: sal tenyida, sorra, pedretes, branquetes, fulles del bosc, floretes, arròs pintat de colors, llenties, mongetes, llegums, botons de colors.

>>En aquesta estona fora de l’escola vam poder esmorzar. Com que era un dia especial van portar el que més els agradava: pa amb xocolata, un trosset de coca, un entrepà i beguda.

>>Els alumnes d’educació infantil realitzaven la mateixa activitat a l’escola.

>>Ara podem gaudir del record de la vivència d’aquesta activitat conjunta amb una exposició a l’entrada de l’escola on tots els alumnes s’hi senten representats.