Divendres 4 de novembre es va celebrar el Simposio Internacional Lestonnac d’altes capacitats organitzat per les escoles Lestonnac a Catalunya.

La jornada d’altes capacitats i atenció personalitzada va generar un espai de reflexió i actualització al voltant de l’atenció educativa personalitzada dels alumnes amb altes capacitats. També es van tractar aspectes com el desenvolupament del talent de tot l’alumnat. 

Les tres ponents van aportar la seva expertesa per extreure conclusions per la millora de la identificació, la comprensió i l’atenció dels alumnes amb altes capacitats i sobre com millorar el seguiment i l’enriquiment curricular de tot l’alumnat.

Durant el Simposi també van participar a la taula rodona diferents persones que representaven els àmbits escolar, familiar, universitari i associacions de suport i d’atenció psicopedagògica. A les acaballes de l’esdeveniment un grup d’alumnes de les escoles Lestonnac van presentar els seus projectes amb talent.

Va cloure l’acte Meritxell Ruiz, secretària general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, agraint la participació i animant a les escoles a continuar treballant per la qualitat educativa posada al servei del país.