Cada any la FECC promou el Projecte Telemàtic School Song Contest, que té com a objectiu treballar de forma interactiva i interdisciplinar activitats relacionades amb les àrees i matèries de Música, Educació Física, Educació Visual i Plàstica, Tecnologia i, és clar, Llengua Anglesa. S’adreça especialment a alumnes dels darrers cursos d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria.

L’activitat principal del projecte consisteix en la realització en equip d’un videoclip a partir d’una composició musical amb lletra en anglès per penjar-lo al blog del projecte i, en acabat, presentar la composició -mitjançant una coreografia- en un concurs presencial amb els altres equips, que poden ser de la mateixa o d’altres escoles.

Enguany, en la 11a edició han participat més de 300 alumnes dividits en 2 categories: Primària amb 5 grups participants i secundària amb 8.

El dia 25 de maig es va celebrar el festival en format digital, on els grups participants van fer les seves actuacions.

Els premis del concurs han estat patrocinats per BeKith i Cambridge University Press i consistien en:

  • Premi primària patrocinat per Cambridge University Press: Activitat musical de dues hores on la classe guanyadora, guiada per un animador nadiu, fa un recorregut musical per sons i cançons ben conegudes!
  • Premi secundària patrocinat per Bekith: Activitat musical de dues hores on la classe guanyadora, guiada per un animador nadiu, realitzarà un Song Challenge competint en grups amb els seus companys.

Felicitem als guanyadors de les dues categories:

  • Santa Teresa de Jesús de Vilanova (6è prim) – The Scuba divers -I have a say
  • Vedruna Vall de Terrassa (4t ESO) – Xepis – Broken mirrors