Tot el grup de 3r d’ESO del Col·legi Claret de Valls segueix content i emocionat per l’èxit  del Pau Marimon a la Gran Final del Pica Lletres que va tenir lloc a Esparreguera. El concurs, que va presentar el cantant i compositor Joan Dausà, va consistir en una eliminatòria entre els 16 millors lletrejadors, finalistes de cada demarcació territorial. En Pau va fer una actuació magnífica i va guanyar el Premi: un ordinador i un diccionari de català per ell i unes colònies d’aventura per a tota la classe.

‘Pica Lletres’ és un concurs televisiu de La Xarxa de Comunicació Local produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida que s’emet en diferents canals locals catalans en què alumnes de 3r d’ESO competeixen per demostrar els seus coneixements de català.
La principal prova que han de superar és el lletreig de paraules, tot i que també n’hi ha d’altres, com la lectura d’embarbussaments, la detecció de barbarismes o el fet d’haver de relacionar una paraula amb la seva definició.

Després de guanyar la fase local, en què competeixen alumnes de centres d’una mateixa zona, en surt un guanyador que participa a la Gran Final Nacional, una prova de màxim nivell en què s’acaba imposant el vencedor de ‘Pica Lletres’ a tot Catalunya.