El passat 20 de desembre, tots els nens i nenes del col·legi Sant Josep de Navàs -des d’Educació Infantil fins a 6è de primària- van fer la representació dels Pastorets, que enguany celebrava un gran aniversari: 30 anys. Una tradició que, any rere any, només és possible gràcies a l’esforç de xics i grans. Aquest any, per presentar les diferents funcions, els mestres van cantar i representar la cançó dels 30 anys de Pastorets, amb lletra pròpia per a l’ocasió.
Més de 700 persones van poder veure aquesta representació en les tres funcions que es van fer, una d’exclusiva per als nens i nenes i dues per a familiars i amics on a més, de manera voluntària, es van poder recollir més de 600 euros per a la Marató de TV3. També es va fer un homenatge a la Germana Emma Giralt, creadora dels primers decorats dels Pastorets. Els mestres li van fer l’emotiu lliurament d’un ram de flors. La Germana Emma va tenir unes paraules d’agraïment que van arribar al cor de tots els assistents quan va recordar, ara que ja no hi són, totes les Germanes Carmelites Missioneres al llarg dels seus anys a l’escola i la tasca que, amb voluntat de servei, van fer al llarg dels anys.
Entre moltes altres activitats nadalenques, els nens i nenes de la llar d’infants i de parvulari van rebre la visita del Missatger Reial, van fer cagar el tió i van cantar cançons de Nadal. Els nens i nenes de primària van fer la tradicional visita a la residència d’avis de Navàs regalant el millor dels seus somriures amb poemes i cançons. Els avis ja els esperaven amb el tió ben carregat. Una bona dosi d’esperit nadalenc!