El passat 23 de març es va celebrar a l’escola Pare Manyanet-Les Corts de Barcelona la 26a Trobada d’AMPAS Manyanetianes, en què les vuit AMPAs de les escoles Manyanetianes es van reunir per compartir experiències i millorar en tot allò que estigui a les seves mans.

“Aquesta trobada té per nosaltres quelcom d’especial: celebrem el 50è Aniversari de la fundació de la nostra AMPA”, va declarar Miquel Àngel Martínez Adell, president de l’AMPA amfitriona, Pare Manyanet – Les Corts. “És per això que volem compartir amb tots vosaltres aquest fet, important per si sol, ja que la nostra va ser la primera de les AMPAs fundada pels Pares de la Congregació l’any 1969.

En aquesta trobada, el Pare Marcel·lí Muñoz, director de l’escola, va explicar als assistents com va ser la creació de l’AMPA, i el responsable de comunicació, Carles Pérez i Martínez Adell van explicar “des d’on venim, com hem arribat fins aquí i cap on anem”.

Amb aquesta trobada es van iniciar els actes de celebració dels 50 anys de l’AMPA de Pare Manyanet-Les Corts.  Al llarg dels propers mesos “celebrarem amb els actuals i els antics membres de la Junta aquesta efemèride i, per finalitzar, com no podia ser d’una altra manera, amb les famílies de l’escola, ja que sense vosaltres no hauríem arribat aquí”.