El passat dissabte 28 de maig l’Escola Joan XXIII va celebrar la seva Diada de bàsquet “Basket4All”, tot un èxit de participació i organització.

La Jornada va començar a les 9 del matí i es va allargar fins les 19.00 de la tarda. Van participar equips de totes les categories, des de Babys P-5 fins a Cadets, tant femenins com masculins, van disputar els seus partits en un ambient de fair play esportiu i companyonatge.

Durant el matí van rebre la visita de la Consellera d’esports, Mª José López i el director del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, Ramon Cuadrat.

Les escoles i clubs que van participar als 50 partits en les 6 pistes habilitades de la nostra Diada són: CB Salou; AB La Salle Tarragona; CB Valls; Pare Manyanet; Sagrat Cor; CB Sant Pere i Sant Pau; Mare Nostrum; Elisabeth Salou; Reus Ploms; Teresianes.

L’esdeveniment va ser possible gràcies a l’ajuda dels patrocinadors principals, RP i Yzaguirre, i dels col·laboradors pel dia de l’esdeveniment, You Can Fit, AYR, Aquopolis, Salting, El Panet, Rincón del Pincho i l’AMPA de l’escola.