Amb la voluntat d’assolir el màxim potencial per a l’èxit laboral i social, els alumnes de batxillerat del col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona s’han preparat en els últims dies per obtenir la titulació oficial de premonitors (Curs d’iniciació al voluntariat i el lleure) de la mà de la Fundació Santa Maria de Siurana.

El col·legi ofereix aquesta activitat de caràcter voluntari amb l’objectiu d’educar en valors i dotar els alumnes d’eines clau per ampliar les habilitats personals i de gestió emocional. Durant tres dies, a part de rebre sessions teòriques, s’ha treballat la competència musical, la cinestèsica-corporal i dinàmiques de treball en equip (gestió interpersonal i intrapersonal), tot lligat amb el món del lleure i l’educació no formal.

El títol, reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, els servirà per poder donar suport i dinamitzar qualsevol activitat de lleure infantil i juvenil amb una intervenció educativa, així com per incorporar experiència al seu currículum.

Aquestes experiències positives i enriquidores tenen correlació amb el desenvolupament i la participació en projectes socials al llarg de la vida. “I és que, el compromís amb un mateix i amb la societat és un dels pilars bàsics del projecte educatiu del centre”.